David López  

Cap  de taller a Frigicoll

“Aquesta formació ha estat molt enriquidora i interessant, queda la essència de cada mòdul, coneixements molt útils en el dia a dia. M'ha donat la possibilitat de conèixer-me  a mi mateix una mica més des d’una mirada que no hagués pogut tenir abans, i sobretot dels altres. En la etapa laboral que em toca viure, aquesta formació és realment adequada i proporciona unes eines necessàries per a què els col·laboradors siguin capaços de oferir el millor d'ells mateixos. Espero complementar-ho amb la formació Nivell 2.

Aquest curs  l’hem realitzat les dues  persones més properes que tinc i jo mateix , inclús a la feina hem anat explicant i comentant per les bones sensacions que em provocava la formació. El mòdul d’interdependència l’he recomanat internament , ja que el nostre mapa d’impacte corporatiu podria millorar alguns aspectes en benefici comú. Recordo el terme: Compartir, guanyes tu/ guanyo jo.

Ara després d'una vivència o situació, en un acte reflex  em ve al cap com ho he gestionat, si bé o no tant bé i què podria haver fet diferent, sobretot si el resultat dista de l’esperat tant per a mi com pel meu interlocutor. Abans hauria pogut  detectar què podria haver estat diferent en el resultat, encara que sense detectar cap on hauria de haver-me posicionat per obtenir el millor dels resultats. El que hem queda clar, és que la formació continuada va lligada a una millora contínua de tot l'entorn, generant il·lusió i moltes ganes de afrontar nous reptes de futur. Posant una mirada pro-activa i acceptant les coses com són.

També molt content de haver pogut fer la formació les persones que em vaig trobar en una acció formativa prèvia, és una altre part d'aquesta vivència molt maca, on veus que hi ha persones molt professionals i responsables.”


 

Actualitat

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El proper 16 d...

4ª Edició Curs Líders Alt Rendiment


Acabem l'any amb la 4ª Edició del primer nivell del...

Nova edició Curs Superior: Líders Alt Rendiment

El proper 16 de setembre tindrà lloc l'inici de...

Linkedin la xarxa social professional

Si bé Internet segueix classificant-se dintre dels...

Curs Superior: Líders d'Alt Rendimient

El Curs Superior de Líders d’Alt Rendiment és el resultat...

veure totes