Technical Pills: Una visió pràctica i modular de la Tecnologia de les instal·lacions

Grup CIEF presenta una nova formació estructurada sobre mètodes i processos, per a millorar el potencial professional dels participants i fer-los capaços de respondre integralment en la dinàmica dels sectors Tècnic i Industrial.

Cada mòdul independent desenvolupa diferents competències específiques com: Muntar i instal·lar, mantenir components, equips i instal·lacions, motivar i sensibilitzar en matèria de qualitat i millora contínua, precisió en el desenvolupament professional etc. Potenciant la productivitat industrial i/o l’eficiència tècnica.

Aquesta proposta té com a finalitat flexibilitzar i apropar la formació tècnica de manera que els participants puguin optimitzar i diversificar el seu potencial professional o preparar-se per a l’exercici d’altres professions. En tractar-se de mòduls independents, existeix la possibilitat de cursar aquells mòduls que siguin d’interès en funció de les necessitats de cada persona.

La nostra metodologia es basa en la combinació teòric-pràctica per aconseguir una clara transferència al lloc de treball.

Descarregar contingut formatiu

Descarregar calendari i horaris

Destacats

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de...

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les...

Nova presentació de serveis Grup CIEF

...

Canal Cief