Nova presentació de serveis Grup CIEF

Tenim el goig de compartir amb vosaltres que aquest mes de juny ha fet 30 anys que vàrem començar la nostra aventura

Hi arribem contents, perquè el nostre gran actiu, les persones que composem aquesta nostra petita gran família, tant les d’estructura com tots i cadascun dels centenars de col·laboradors amb què comptem, estan compromeses i compartim uns mateixos valors.


Hi arribem forts, perquè el camí que hem fet al vostre costat ens ha permès construir una base ample i sòlida de serveis.

Hi arribem segurs que l’única manera de poder seguir gaudint de la vostra confiança rau en canviar, innovar, digitalitzar, desaprendre, escoltar, preguntar, ser àgils i disruptius, fer el mateix de maneres diferents i fer activitats noves de maneres que just albirem, que ens demanaran esforç i imaginació, però que de ben segur comptaran amb la il·lusió i la més ferma voluntat de servei que sempre hem volgut ens acompanyi des del primer dia, i que creiem ens identifica com a equip.
 

Aprofitant aquest aniversari, hem actualitzat la nostra presentació de serveis. Aquí us afegim un botò per a què us la pugueu descarregar:
 

Descarregar nova presentació de serveis

Us volem explicar millor el que fem i com ho fem, per mirar de fer més profund el coneixement de tot allò en el que us podem acompanyar. Veureu que podeu “navegar”, anar endavant i endarrere pels vuit àmbits en què estem organitzats, en funció del que us pugui interessar més.


Us volem agrair que compteu amb Grup CIEF com a partner. Ens enorgulleix. Vosaltres sou els que ens doneu la força i el sentit.

 

Destacats

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de...

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les...

Nova presentació de serveis Grup CIEF

...

Canal Cief