Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem plegats amb l’objectiu principal de superar-nos tot oferint als nostres clients la millor i més innovadora de les ofertes formatives en totes les àrees i nivells de coneixement.

Setembre és un mes ideal per a començar a planificar i definir noves fites. És el moment d’iniciar nous projectes que ens engresquin i ens facin ser més competitius en un mercat cada cop més exigent i dinàmic.  Aquest mes volem presentar-vos el més nou en formació d’idiomes, en concret en formació oberta d’Anglès B-LEARNING que posarem en marxa aquest darrer trimestre de 2019.

L’anglès continua sent l’assignatura pendent de molts de nosaltres, així que us ho volem posar molt fàcil per facilitar el vostre aprenentatge. El B-Learning,  blended learning o formació híbrida, permet integrar en l’ensenyament d’idiomes, l’aprenentatge presencial i l’aprenentatge no presencial mitjançant l’ús de les tecnologies. Aquesta combinació de metodologies permet a l’alumne/a molta flexibilitat, quant a temps i lloc de dedicació, adaptant-se a les seves necessitats formatives i a les seves preferències d’aprenentatge.

Amb el B-Learning aconseguireu millorar i consolidar el vostre nivell d’anglès de manera definitiva.

Si vols saber-ne més, vine a la presentació que farem el proper 18 de setembre  de 16:30 a 18:30 a les instal·lacions de Grup CIEF Reus.

Fes la teva reserva abans del dia 16/09/19.

Adreça: C/Alcalde Joan Bertran, 34-38 1a planta

Reservar plaça

Descarregar programa

Destacats

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de...

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les...

Nova presentació de serveis Grup CIEF

...

Canal Cief