Plans d’autoprotecció

La publicació el 29 de juny del Reial Decret 82/2010, estableix l'obligació d'elaborar i implantar un Pla d'Autoprotecció (PAU) per a una sèrie d'activitats que Protecció Civil ha considerat d'interès autonòmic o municipal per les greus conseqüències que una emergència en aquestes activitats podria tenir per a la ciutadania o el seu entorn.

El Reial decret estableix que l'elaboració dels plans d'autoprotecció és competència exclusiva dels tècnics competents acreditats per la Direcció General de Protecció Civil. Aquests tècnics competents poden estar acreditats per elaborar plans d'autoprotecció de Nivell C: Tècnics competents per a l'elaboració de PAU d'interès municipal, i / o tècnics competents de Nivell A: Tècnics competents per a l'elaboració de PAU d'interès autonòmic.

Grup CIEF i Orión Prevención posen a la seva disposició tècnics competents per a l'elaboració de PAUs tant a nivell municipal (Nivell C) com autonòmic (Nivell A/B).

Si la seva activitat està recollida en l'Annex I del RD 82/2010: "Catàleg d'activitats i centres amb obligació d'autoprotecció en protecció civil", pot sol·licitar la visita d'un dels nostres tècnics per dur a terme una valoració d'aquesta activitat i assessorar-lo en: el què, el com i el quan, que millor s'adapti a la necessitat d'autoprotecció.

Per a més informació: orion@cief-accio.com

Destacats

Are you ready?

 

Ja tenim aquí les primeres convocatòries per els exàmens...

Formació ocupacional 2018 - 2019 Seu Barcelona

A continuació detallem la informació...

Aprovada Formació Ocupacional 2017-2018 Seu Reus

 ...

Aprovada Formació Ocupacional 2017-2018 Seu Barcelona

 

Amb data 10 de...

4ª Edició Curs Líders Alt Rendiment


Acabem l'any amb la 4ª Edició del primer nivell...

Canal Cief