Plans d’autoprotecció

La publicació el 29 de juny del Reial Decret 82/2010, estableix l'obligació d'elaborar i implantar un Pla d'Autoprotecció (PAU) per a una sèrie d'activitats que Protecció Civil ha considerat d'interès autonòmic o municipal per les greus conseqüències que una emergència en aquestes activitats podria tenir per a la ciutadania o el seu entorn.

El Reial decret estableix que l'elaboració dels plans d'autoprotecció és competència exclusiva dels tècnics competents acreditats per la Direcció General de Protecció Civil. Aquests tècnics competents poden estar acreditats per elaborar plans d'autoprotecció de Nivell C: Tècnics competents per a l'elaboració de PAU d'interès municipal, i / o tècnics competents de Nivell A: Tècnics competents per a l'elaboració de PAU d'interès autonòmic.

Grup CIEF i Orión Prevención posen a la seva disposició tècnics competents per a l'elaboració de PAUs tant a nivell municipal (Nivell C) com autonòmic (Nivell A/B).

Si la seva activitat està recollida en l'Annex I del RD 82/2010: "Catàleg d'activitats i centres amb obligació d'autoprotecció en protecció civil", pot sol·licitar la visita d'un dels nostres tècnics per dur a terme una valoració d'aquesta activitat i assessorar-lo en: el què, el com i el quan, que millor s'adapti a la necessitat d'autoprotecció.

Per a més informació: orion@cief-accio.com

Destacats

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de...

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les...

Nova presentació de serveis Grup CIEF

...

Canal Cief