DESENVOLUPAMENT ORGANITZACIONAL

Outdoor/Indoor

A través d’experiències i vivències, promovem un aprenentatge emocional. Trenquem amb la quotidianitat mitjançant metodologies, dinàmiques i contextos que permetin una obertura més àmplia i optimitzin els comportaments més beneficiosos en els integrants de l’Organització.

5.4-Outdoor-Indoor_cat.jpg

Els nostres tallers Outdoor es realitzen en medis naturals per a facilitar la connexió entre els participants i treballar els diferents objectius establerts per l’Organització:

  • Coaching amb cavalls: El cavall és un expert en comunicació no verbal, percep les nostres emocions i estats d’ànim. És el mirall que reflecteix la nostra actitud. Ens mostra qualitats com a líder i amb ell podem aprendre a optimitzar el nostre propi potencial.
  • Vela i regata: És una formació vivencial en un medi diferent. Creem el context per a desenvolupar les habilitats personals i d’integració de l’equip. El taller ens brinda l’oportunitat d’explorar junts noves sensacions en un marc d’acció i aventura.
  • Experiències en la muntanya: La muntanya és un medi que ens permet connectar amb la pròpia energia. Aquesta situació atípica en el nostre dia a dia laboral, potencia nous recursos personals i d’equip.

Els tallers Indoor es realitzen en aula o en les instal·lacions de l’empresa i incideixen en l’aprenentatge experiencial. Abordem a més dels aspectes imprescindibles per a la gestió dels Recursos Humans, comportaments que ens permetin una productivitat més elevada per a l’Organització.

  • Simulació de processos productius: “Quality Experience” i “Summer Time”
    Es treballa sobre processos reals de les empreses: Fabricació, envasat, producció, etc. Creem un procés fictici i simulem una problemàtica consensuada prèviament amb el client, que inclou temes de: Productivitat, Qualitat, Lean Manufacturing, Treball en equip i/o altres Competències claus del capital humà de l’Organització. A l’inici aquest procés es presenta inoperatiu i ineficaç, però durant l’experiència s’aporten les eines que permeten millorar-lo fins aconseguir l’excel·lència.
  • Simulació de Prevenció de Riscos i Primers Auxilis: “Junts ho fem possible” i “Condicions Extremes”
    L’objectiu d’aquestes sessions és plantejar experiències que portin a la reflexió dels hàbits personals per a mantenir la seguretat en l’entorn laboral. Promovem la responsabilitat com a actitud individual cap a normes de seguretat. Amb aquest plantejament aconseguim sensibilitzar sobre l’existència de certes normes que complim en el nostre dia a dia per a mantenir-nos segurs en situacions de risc. A partir d’aquesta situació extrapolem el que hem après a l’entorn laboral.

més informació

Actualitat

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El proper 16 d...

4ª Edició Curs Líders Alt Rendiment


Acabem l'any amb la 4ª Edició del primer nivell del...

Nova edició Curs Superior: Líders Alt Rendiment

El proper 16 de setembre tindrà lloc l'inici de...

Linkedin la xarxa social professional

Si bé Internet segueix classificant-se dintre dels...

Curs Superior: Líders d'Alt Rendimient

El Curs Superior de Líders d’Alt Rendiment és el resultat...

veure totes