Noves oportunitats pel teu futur professional

Estàs en situació d’atur i en busca de noves oportunitats professionals?

Tant en el cas d’oportunitats que poden donar-se en forma de contractació, com en nous projectes professionals propis, a CIEF volem que estiguis preparat oferint-te nous cursos per millorar les teves habilitats amb formacions d’actualitat a cost 0 per tu.

Actualment oferim un Certificat de Professionalitat de Confecció i publicació de pàgines web, així com un altre de Gestió comercial de vendes. Dos formacions oficials en les que l’alumne pot formar-se i adquirir nous coneixements de creixent demanda en el context laboral actual.

En el Certificat Professional de Confecció i publicació de pàgines web aprendràs els coneixements bàsics de la construcció de pàgines web en llenguatges HTML i de disseny en CSS. Veuràs els llenguatges JavaScript i les bases de PHP i MYSQL. Finalment, indagaràs en el treball per projectes i el tractament amb companys i clients.

Em vull pre-inscriure!

D’altre banda, el Certificat de Professionalitat en Gestió comercial de vendes et formarà en la planificació estratègica de les campanyes de vendes. Profunditzaràs en les habilitats interpersonals generades en els processos de negociació, veuràs tècniques de persuasió i comerç online, promocions en el punt de venda i espais comercials. La formació compta a més amb un mòdul d’anglès comercial.

Em vull pre-inscriure!

Ambdues formacions inclouen un mòdul de pràctiques professionals en empresa, en les que podràs posar en pràctica totes les habilitats en la realitat laboral actual, donar-te a conèixer i iniciar així el teu nou camí professional.

Et sembla interessant? Aprofita aquesta oportunitat!

Destacats

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de...

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les...

Nova presentació de serveis Grup CIEF

...

Canal Cief