ON LINE

Plataforma de formació

La plataforma LMS (Sistemes de Gestió d’Aprenentatge) que Grup CIEF proposa, és un conjunt d’eines integrat per a crear continguts professionals d’aprenentatge professional on line, que optimitza tots els processos de creació, gestió i difusió de continguts didàctics, eines de comunicació i utilitats per al seguiment.

Les nostres tutories potencien que l'alumne tingui un rol actiu i participatiu durant tot el procés de formació, estimulant l'estudi autònom en el qual la persona s'organitza en funció del seu temps i necessitats i comprova de manera personal els seus avanços, comptant sempre amb l’acompanyament d'un tutor.

La plataforma e-learning no només avalua l'alumne per certificar el nivell de coneixements adquirit al llarg de tot el procés, sinó que també realitza una avaluació per oferir feedback sobre el seu aprenentatge. L'avaluació es realitza mitjançant els qüestionaris i exercicis realitzats al llarg de les unitats didàctiques, i els casos pràctics proposats pel tutor a mesura que s'avança en els continguts.

Com bonificar la formació on line?

Si l'empresa vol bonificar la formació realitzada a través de la Fundación Tripartita para Formación en el Empleo (FTFE), la infraestructura de la nostra plataforma on line, està dissenyada per, al llarg del curs, generar els registres de: Control del nombre d'acció, durada dels accessos, consultes realitzades per l'alumne i respostes del tutor, avaluacions realitzades i resultats obtinguts; informació requerida per a la posterior certificació.

Per a més informació sobre el procediment de bonificació consulti: Bonificacions

més informació

Actualitat

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de aprendre coses...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem plegats amb...

Necessites ampliar la teva plantilla?

El programa FORMA I INSEREIX del SOC t’ho posa...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les ganes de...

Noves oportunitats pel teu futur professional

Estàs en situació d’atur i en busca de ...