Desenvolupament Organitzacional > Escola de Desenvolupament

Curs Superior per a Líders d'Alt Rendiment

Liderar, dirigir, conduir, gestionar... persones, equips, sistemes, recursos... per assolir els resultats establerts, en el termini fixat. Fàcil no?

Aquest és l’encàrrec que tenen moltes persones dins de les nostres organitzacions, convertint-les en personal clau per aconseguir els objectius de negoci. Aquestes persones, sovint disposen d’una bona preparació tècnica per a la seva funció, però per primera vegada, descobriran el significat del factor humà. La voluntat, la motivació i fins i tot la valentia han fet que moltes d’elles,  amb una preparació dispersa, hagin assolit un cert nivell d’adaptació a la responsabilitat de dirigir, encara que amb clares oportunitats de millora.

A Grup Cief portem 25 anys formant i acompanyant a Quadres de Comandament i Directius en Habilitats, Capacitats i Competències que els permetin Gestionar i Desenvolupar persones. Aquesta àmplia experiència ens permet comptar amb un sòlid equip de formadors i coaches  entrenats en diferents metodologies i contextos Organitzacionals.

L’objectiu bàsic i primer de l’Escola de Desenvolupament és dotar als nostres quadres de comandament de capacitats d’influència sobre els seus col·laboradors i per exercir un  lideratge efectiu sobre certs elements i processos de la vida del grup i de l’Organització.

En el disseny d’aquest Itinerari hem emprat metodologies que ens permeten donar un tractament individual a cada participant, treballar grupalment els continguts, donar recolzament on line, entrenar individualment competències i desenvolupar un pla d’acció personal per transferir-lo a la realitat del lloc de treball. 

Descarrega contingut itinerari

Descarrega díptic

Actualitat

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El proper 16 d...

4ª Edició Curs Líders Alt Rendiment


Acabem l'any amb la 4ª Edició del primer nivell del...

Nova edició Curs Superior: Líders Alt Rendiment

El proper 16 de setembre tindrà lloc l'inici de...

Linkedin la xarxa social professional

Si bé Internet segueix classificant-se dintre dels...

Curs Superior: Líders d'Alt Rendimient

El Curs Superior de Líders d’Alt Rendiment és el resultat...

veure totes