Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les ganes de vacances i de desconnectar. Temps per passar amb aquells que més estimem i temps per passar amb nosaltres mateixos. Reinventar-nos i millorar. Arriba el bon temps i a Grup CIEF t’oferim una programació fresca de cursos oberts amb els que aprendràs, et reinventaràs i milloraràs mentre passes una molt bona estona.

El nou programa formatiu consta d’una selecció variada de cursos, d’on podràs triar aquell que més s’adapti a allò que estàs buscant. Totes les formacions són totalment subvencionades i estan destinades a treballadors en actiu del règim general i autònoms.

Per a participar només caldrà reservar la teva plaça per correu electrònic a:

El llistat de cursos a triar és el següent:

  • Gamificació en l’aprenentatge

Formació que et permetrà conèixer les oportunitats educatives que ofereix el joc en l'educació en el temps de lleure. Aprendràs com n’és d’important triar els jocs a partir dels objectius pedagògics que es volen treballar.

Veure programa a Reus

 

  • Presentacions en anglès

Curs per preparar presentacions atractives i organitzades, utilitzant l’anglès com a llengua de comunicació. Coneixeràs les darreres tendències i estils i aconseguiràs organitzar el contingut amb les paraules clau per aconseguir l’impacte esperat amb cada presentació.

Veure programa a Barcelona

 

  • Personal Branding

Dissenyaràs un pla d’acció propi amb el que aprendràs a aprofitar les oportunitats que es vagin presentant en el teu dia a dia.

Veure programa a Barcelona

 

  • Contractació: Indefinit, temporal o en pràctiques?

Coneixeràs amb profunditat el procés de contractació laboral i la confecció de nòmines, liquidacions, extres, càlculs d’IRPF, cotització, etc. amb l’objectiu de poder dur a terme aquestes tasques de forma pràctica i treballant amb exemples de casos reals.

Veure programa a Reus

 

  • Intel·ligència Emocional: Processa i dirigeix amb èxit les teves emocions

Aquesta formació et permetrà desenvolupar les teves habilitats socials, tot treballant des de l’empatia i l’assertivitat. Seràs capaç d’identificar l’impacte de les emocions en primera persona i et donarem recursos que et permetran identificar les emocions alienes.

Veure programa a Reus

 

  • Do you want to speak English?

Millora les teves competències lingüístiques en anglès de la manera més dinàmica i divertida. Podràs parlar i posar a prova els teus coneixements. Treballarem l’anglès des d’un punt de vista comercial i d’atenció al client, situacions quotidianes, viatges etc.

Veure programa a Reus

 

  • La venda persuasiva: Tècniques de venda i formació per a venedors

Coneix les tècniques més potents per a entrar en sintonia amb la teva clientela potencial i aprèn a influir i seduir amb creativitat. Descobreix els teus propis recursos interns i aprèn a identificar el verdader insight del client.

Veure programa a Barcelona

Veure programa a Reus

 

I tu, t’animes?

Vine i viu l’experiència de formació més divertida aquest estiu!

 

Destacats

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de...

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les...

Nova presentació de serveis Grup CIEF

...

Canal Cief