Curs Superior: Líders d'Alt Rendimient

El Curs Superior de Líders d’Alt Rendiment és el resultat de 25 anys formant i acompanyant a Quadres Intermedis i Directius en habilitats i competències que els permetin Gestionar i Desenvolupar persones.

Integrat en la nostra Escola de Desenvolupament, l’objectiu principal serà dotar als nostres quadres de comandament de les capacitats d’influència sobre els seus col·laboradors per exercir un lideratge efectiu sobre certs elements i processos de la vida del grup i de l’Organització

El curs està estructurat en 6 tallers experiencials que es duran a terme un cop al mes. En el disseny d’aquest Itinerari hem aplicat metodologies que ens permetin oferir un tracte individual a cada participant, treballar grupalment els continguts, donar suport online, entrenar individualment competències i desenvolupar un pla d’acció personal per transferir-lo a la realitat del lloc de treball.

Aquesta formació pot ser bonificada a través del Sistema que regula la Formación Contínua FTFE Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo. Orden/Tas/718/2008. Places limitades.

Inscripcions: 93 351 78 00 ext. 126 o marketing@grupcief.com

Descarrega contingut itinerari

Descarregar Díptic


Destacats

Noves oportunitats pel teu futur professional

Estàs en situació d’atur i en busca de...

Convocatòria oficial dels Certificats de Professionalitat 2019

 

Ja tenim...

Are you ready?

 

Ja tenim aquí les primeres convocatòries per els exàmens...

Formació ocupacional 2018 - 2019 Seu Barcelona

A continuació detallem la informació...

Aprovada Formació Ocupacional 2017-2018 Seu Reus

 ...

Canal Cief