Curs Superior: Líders d'Alt Rendimient

El Curs Superior de Líders d’Alt Rendiment és el resultat de 25 anys formant i acompanyant a Quadres Intermedis i Directius en habilitats i competències que els permetin Gestionar i Desenvolupar persones.

Integrat en la nostra Escola de Desenvolupament, l’objectiu principal serà dotar als nostres quadres de comandament de les capacitats d’influència sobre els seus col·laboradors per exercir un lideratge efectiu sobre certs elements i processos de la vida del grup i de l’Organització

El curs està estructurat en 6 tallers experiencials que es duran a terme un cop al mes. En el disseny d’aquest Itinerari hem aplicat metodologies que ens permetin oferir un tracte individual a cada participant, treballar grupalment els continguts, donar suport online, entrenar individualment competències i desenvolupar un pla d’acció personal per transferir-lo a la realitat del lloc de treball.

Aquesta formació pot ser bonificada a través del Sistema que regula la Formación Contínua FTFE Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo. Orden/Tas/718/2008. Places limitades.

Inscripcions: 93 351 78 00 ext. 126 o marketing@grupcief.com

Descarrega contingut itinerari

Descarregar Díptic


Destacats

Aprovada Formació Ocupacional 2017-2018 Seu Reus

 ...

Aprovada Formació Ocupacional 2017-2018 Seu Barcelona

 

Amb data 10 de...

4ª Edició Curs Líders Alt Rendiment


Acabem l'any amb la 4ª Edició del primer nivell...

Crèdit de formació professional i plantilla actualitzada

Amb data 9 de maig s’ha...

Aprovada la formació de 1º renovació de Legionel·la en la modalitat online

 

...
Canal Cief