Actiu aplicatiu FEFE per a les formacions de l'exercici 2017

 

Grup CIEF com entitat organitzadora per a poder comunicar accions formatives a la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FEFE), us informa que ja està disponible l’aplicatiu telemàtic per a la comunicació d’accions del proper 2017. Totes les accions formatives hauran de ser comunicades en el terminis establerts. Així mateix les dades quant al crèdit i plantilla s’incorporaran quan siguin facilitades per la Tresoreria General de la Seguretat Social (aproximadament durant el mes d’abril o maig de 2017), fins a aquest moment, les dades facilitades seran les corresponents al exercici 2016.

Per a qualsevol consulta sobre els serveis d’outsoursing en la gestió de les bonificacions, podeu contactar via correu electrònic: info@grupcief.com o per telèfon a qualsevol de les nostres seus.

*La Fundación Estatal para la Formación para el Empleo participa en la gestió d'ajuts per a finançar les accions de formació professional per al treball dirigides a empreses i trabablladors però en cap cas, les organitza o imparteix.

Destacats

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de...

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les...

Nova presentació de serveis Grup CIEF

...

Canal Cief