Actiu aplicatiu FEFE per a les formacions de l'exercici 2017

 

Grup CIEF com entitat organitzadora per a poder comunicar accions formatives a la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FEFE), us informa que ja està disponible l’aplicatiu telemàtic per a la comunicació d’accions del proper 2017. Totes les accions formatives hauran de ser comunicades en el terminis establerts. Així mateix les dades quant al crèdit i plantilla s’incorporaran quan siguin facilitades per la Tresoreria General de la Seguretat Social (aproximadament durant el mes d’abril o maig de 2017), fins a aquest moment, les dades facilitades seran les corresponents al exercici 2016.

Per a qualsevol consulta sobre els serveis d’outsoursing en la gestió de les bonificacions, podeu contactar via correu electrònic: info@grupcief.com o per telèfon a qualsevol de les nostres seus.

*La Fundación Estatal para la Formación para el Empleo participa en la gestió d'ajuts per a finançar les accions de formació professional per al treball dirigides a empreses i trabablladors però en cap cas, les organitza o imparteix.

Destacats

Convocatòria oficial dels Certificats de Professionalitat 2019

 

Ja tenim...

Are you ready?

 

Ja tenim aquí les primeres convocatòries per els exàmens...

Formació ocupacional 2018 - 2019 Seu Barcelona

A continuació detallem la informació...

Aprovada Formació Ocupacional 2017-2018 Seu Reus

 ...

Aprovada Formació Ocupacional 2017-2018 Seu Barcelona

 

Amb data 10 de...

Canal Cief