Linkedin la xarxa social professional

Si bé Internet segueix classificant-se dintre dels anomenats mitjans convencionals, el cert és que per les seves característiques i particularitats, hauria de ser considerat com una mena de meta-model, un mitjà de comunicació únic en el que conflueixen: Xarxes socials, comunitats i altres espais de comunicació. Internet és e lloc en el que fem negocis, busquem feina, ens socialitzem, intercanviem coneixement, compartim, comprem, juguem i realitzem accions que abans només tenien cabuda presencial o telefònicament.

Parafrasejant al professor Manuel Castells, la nostra societat, ja no és una societat de la informació, és molt més, és allò que ell anomena "societat xarxa", una societat hiper-connectada en la que l'usuari ha deixat de tenir un rol passiu per adoptar un rol totalment actiu, allò que alguns experts han anomenat un usuari multitasking o multipantalla. Veure la televisió, al temps que posem un whatsapp, li donem m'agrada a un post en facebook o ens descarreguem un contingut addicional del nostre programa preferit, són algunes de les accions que formen part de la nostra quotidianitat. En aquest context, Linkedin es presenta com una de les xarxes socials més prestigioses i efectives per establir contactes de tipus professional i comercial al temps que es construeixen relacions que atorguen valor a la famosa teoria dels 6 graus.

 

Grup CIEF organitza un workshop de Linkedin en el que veurem l'eina des de tres perspectives diferents, que però estan íntimament relacionades: El nostre propi perfil  professional a la xarxa, el perfil corporatiu o d'empresa i Linkedin com a eina per a desenvolupar el nostre propi negoci. Actualment, Linkedin és la xarxa de networking més efectiva per a donar-nos a conèixer com a professionals, per a enfortir la nostra marca personal i la d'empresa. Si sabem utilitzar tots els recursos i  la potencialitat d'aquesta xarxa professional, serem capaços de generar branding. Per aconseguir-ho haurem d'aprendre a realitzar publicacions i a oferir contingut de valor que atregui followers i influenciadors que fomentin el tan desitja boca oïda.

Més info sobre el workshop

 

Destacats

Connecta't al Talent

Comencem l'any amb energies renovades i amb moltes ganes de...

Ponència sobre Plans d'Igualtat a la empresa: "El valor d'una cultura igualitària"

El...

Presentació metodologia B-learning

Grup CIEF i la Cambra de Comerç de Reus treballem...

Celebra l'estiu i format a Grup CIEF

Ja arriba l’estiu i les jornades intensives, les...

Nova presentació de serveis Grup CIEF

...

Canal Cief