Curs d'Anglès Jurídic

 

L’especialització en l’àmbit de l’assessorament jurídic és un factor clau amb arrels en moltes esferes del dia a dia. Com a context, una paradoxa: La globalització és avui un fet palpable, les fronteres difuses i en ocasions pràcticament inexistents. Els mercats tendeixen a convergir en un de sol, però la realitat és ben diferent. L’alta competitivitat generada, ens fa qüestionar aquesta percepció. Pot ser aquest mercat únic, certament, un conglomerat de múltiples realitats?

La simplificació a la que tendim a l’observar la realitat, és una miopia que exigeix una visió més pròxima de l’entorn que ens envolta. El nostre, en l’àmbit dels mercats d’inversió, es regeix per un sistema legal específic, d’obligat coneixement per a la consecució dels nostres objectius d’inversió. Aquest fet, pel cada vegada més habitual inversor estranger, és un handicap que el porta a la necessitat d’empara d’un jurista que visqui aquella mateixa realitat, que sàpiga treballar amb tot tipus de documents legals i que utilitzi l’anglès com eina de comunicació dintre de l’àrea jurídica.

Aquesta proposta formativa d’anglès jurídic, basada en la combinació de l’estudi de casos reals, negociacions, discussions i reunions, amb una metodologia d’aprenentatge altament efectiva, ens permetrà apropar-nos a aquesta especialització i fer-nos més competitius dintre del nostre àmbit laboral.

 En el transcurs de la formació, es desenvoluparan les quatre destreses de la llengua anglesa: la lectura, l’escriptura, l’escolta i la parla. L’itinerari a seguir, constarà dels següents mòduls:

  • Execució i entorn de treball
  • Com invertir a Espanya
  • Constitució de Societats
  • Impostos derivats de les inversions
  • Regulació Laboral i Seguretat Social
  • El sistema financer espanyol   

Finalment, destacar que l’acció formativa va destinada a professionals del dret i advocats de despatxos jurídics o del sector corporatiu amb un nivell B2 (First Certificate – Upper Intermediate) d’anglès, amb inquietuds pel desenvolupament de les seves competències comunicatives estrangeres en el seu àmbit professional.

Descargar programa Anglès Jurídic

Destacats

Noves oportunitats pel teu futur professional

Estàs en situació d’atur i en busca de...

Convocatòria oficial dels Certificats de Professionalitat 2019

 

Ja tenim...

Are you ready?

 

Ja tenim aquí les primeres convocatòries per els exàmens...

Formació ocupacional 2018 - 2019 Seu Barcelona

A continuació detallem la informació...

Aprovada Formació Ocupacional 2017-2018 Seu Reus

 ...

Canal Cief